Hvordan velge riktig bra for deg

Klærne du bruker, forteller mye om deg som person. Hvis du er som mange kvinner, skal du ta deg tid til å se ditt beste ut og presentere deg på best mulig måte. Selv om denne oppmerksomheten ofte blir gitt til klær som er sett på utsiden, bør du også vurdere klær på innsiden. Faktisk, å ha riktig bh størrelse og velge en som er riktig for antrekk er en svært viktig del av å være kledd så godt som mulig.

En av de første tingene du må vurdere er det faktum at de fleste kvinner bærer en bh som er feil størrelse. Selv om tallene varierer fra undersøkelse til undersøkelse, har det blitt estimert at mer enn 80% av kvinner har feil støtte. Dette tallet representerer mer enn bare kvinner som ikke ser bra ut på grunn av bh, det gjør også en stor forskjell i deres komfort også. Det er en god ide for deg å søke profesjonell hjelp til å velge riktig størrelse bh for dine behov.

bratypes

Du bør også vurdere det faktum at størrelsen bh du trenger vil endres fra tid til annen. Hormonale forandringer i kroppen under ungdomsårene, overgangsalderen og fødselsperioden vil endre brystets størrelse. Du kan starte en dag som du trenger å bære en bh 34a eller noen andre som ligner på petiten Blonder bh, Men den størrelsen kan lett stige, når en forandring i livet oppstår. Det kan også være endringer som skjer når vekten svinger. Derfor er det en god ide for deg å få faglig passform for bh du trenger årlig.

Hvis du er en mindre kvinne, kan du tenke at hun er i stand til å overleve uten så mye støtte som om hun var større. Fakta om saken er imidlertid når du har behov for å bære en bh, må du dra nytte av støtten. Det er visse linjer som er tilgjengelige som er produsert spesielt for de som trenger en mindre bh størrelse. Pass på at du ser etter disse linjene når du velger, og vil være mindre sannsynlig å føle seg ubehagelig i valget du gjør.

Det er også viktig for deg å forstå noen av de bemerkelsesverdige tegnene at du har på deg en bh som er feil størrelse. For eksempel, hvis skulderstroppen kontinuerlig faller av skulderen, er det ikke et tegn på at du ikke har store skuldre, det er et tegn på at du har på seg feil størrelse bh. Det samme er også sant hvis bh føles litt for stramt, da det kan være ubehagelig hele dagen. Du bør også se på området på forsiden av bh som er mellom brystene. Du bør legge flat mot kroppen, og hvis du ikke gjør det, bruker du feil størrelse. Husk å holde disse tipsene i bakhodet når du går til neste bh.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Legg eventuelt til et bilde (kun JPEG)

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!